Wallpaperio BlackBerry Maker

Wallpaperio BlackBerry Maker 3.0

Achtergronden op maat gemaakt voor je BlackBerry

VOOR

  • Snel afbeeldingen bijsnijden

TEGEN

  • Warrig menu

Goed
7

Met de gratis Wallpaperio BlackBerry Maker snijdt je afbeeldingen bij, zodat ze op het scherm van je telefoon passen. Zo selecteer je gemakkelijk een deel van een panorama om deze als achtergrond in te stellen op je BlackBerry telefoon.

Wallpaperio BlackBerry Maker is software van de makers van Videora BlackBerry Bold Converter en dat merk je goed. De interface is vrijwel identiek en ook hier zet je met een paar klikjes informatie in BlackBerry-vriendelijk formaat. Download bijvoorbeeld een paar bureaubladachtergronden en open ze in Wallpaperio BlackBerry Maker. Je kiest vanuit een menu voor welke BlackBerry je een kiekje wilt instellen en de software past de grootte voor je aan.

Via Wallpaperio BlackBerry Maker zet je na het bijsnijden met de functie 'Copy to Device' de wallpaper op je telefoon. Je doet dit overigens even gemakkelijk met de BlackBerry Desktop Manager.

1-, 2- of 3-kliks oplossingen zijn populair en dat is niet zonder reden. Wil je snel een wallpaper op maat maken voor je BlackBerry telefoon dan zit je bij Wallpaperio BlackBerry Maker helemaal goed.

Wallpaperio BlackBerry Maker ondersteunt de volgende formaten

Wallpaperio BlackBerry Maker is compatible with BlackBerry Pearl 8100, 8200, 8300, BlackBerry Curve 8900, BlackBerry Bold 9000, BlackBerry Storm 9500 and BlackBerry Tour 9630.

Meeste downloads Wallpapers voor mac

Meer
Wallpaperio BlackBerry Maker

Download

Wallpaperio BlackBerry Maker 3.0

Beoordelingen about Wallpaperio BlackBerry Maker